Neteller

Una dintre metodele bancare cele mai larg acceptate în cazinourile online.


Neteller oferă servicii de tranzacții financiare la oameni din 180 de țări, pentru transfer la / de la comercianți și cazinouri online. Acesta permite titularilor de cont să retragă fonduri către propriile conturi bancare. Acest serviciu a început în anul 2000, cinci ani mai târziu, el a reprezentat 4/5 din transferurile financiare cu comercianții de jocuri de noroc.

Ce posibilități aveți folosind Neteller?

Utilizatorii au garanția transferurilor de bani în aceeași zi cu comercianți afiliați. Neteller nu cere utilizatorilor să divulge date cu privire la cardul de credit sau informații cu caracter personal.

Cum să alimentați contul

  • Puteți alimenta contul Neteller folosind cardul de credit, Instacash și prin transfer bancar. Unele bănci permit clienților de a transfera fonduri direct din contul lor bancar online, în contul lor Neteller.
  • Depozit de până la 250 de dolari la înregistrarea contului și de până la 2.500 de dolari la confirmarea detaliilor contului bancar

Securitate

Neteller se mândrește cu criptarea de grad militar pentru transmiterea tuturor informațiilor sensibile. Informațiile financiare personale nu sunt transmise, atunci când sunt efectuate operațiuni.

NetellerOnline Casinos